طرح اینفوگرافیک درس‌آموخته‌هایی از کتاب نگاهی انتقادی به دانشگاه هاروارد-بخش دوم

آغاز ماه مهر و شروع سال تحصیلی جدید را حضور جامعه دانشگاهی، اساتید گرانقدر، دانشجویان گرامی و کارکنان محترم صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم. از آنجاکه با آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت در مسیر پیشرفت علمی و رشد، حیات دوباره می‌یابد، این فرصت را مغتنم می‌دانم تا با بهره‌گیری از تجارب دانشگاه‌های برتر در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و مدیریتی، حرکت در این مسیر را تسریع و تسهیل سازیم.
مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی راهبردی دانشگاه به منظور تسهیل و ترویج بهره‌مندی از تجارب دانشگاه‌های برتر در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و مدیریتی، در این نوبت اقدام به انتشار دومین بخش از سلسله درس‌آموخته‌های کتاب «نگاه انتقادی به دانشگاه هاروارد» نموده است.

۱۳۹۸/۶/۳۱ ،۱۱:۴۴:۳۹ +۰۳:۳۰